Közlekedési baleset kártérítés? Kárrendezési irodánkra számíthat!

közlekedési baleset kártérítés

Közlekedési baleset kártérítés a vétlen áldozatnak jár! Kérjen szakértői segítséget az Önt megillető kártérítés ügyében!

Közúti balesetből sajnos sok van és többnyire vétkes fél is. A városi közlekedés és az országúti forgalom is állandó kockázattal jár azok számára, akik valamilyen járművet vezetve részt vesznek a forgalomban. A balesetek közül azok, amiben emberi hibából történt személyi sérülés, kártérítéssel is járhatnak. A közlekedési baleset kártérítésre a baleset vétlen részvevője, az azt elszenvedő áldozat jogosult.

közlekedési baleset kártérítés a jármű utasának és a sofőrjének is járhat. A baleset a közlekedési szabályok megsértéséből alakul ki leggyakrabban, előfordulhat azonban szándékos vagy nem szándékos formában is. Az is gyakori, hogy valaki alkoholos befolyásoltság alatt okoz balesetet vagy nem megfelelő műszaki állapotú járművet vezet és így történik szerencsétlenség. Az időjárási viszonyok is befolyásolják a járművek irányíthatóságát és a sofőrök cselekedeteit.

A közlekedési baleset kártérítést a vétkes félnek kell törlesztenie, a bíróság által kiszabott mértékben, illetve a biztosítót kötelezik fizetésre. Baleset nem csak autóban ülve érheti az embereket, a tömegközlekedésben elszenvedett balesetek után is jár kártérítés. Ebben az esetben közlekedési vállalat az, amit felelősségre kell vonni és követelni az áldozatokat megillető kompenzációt.

közlekedési baleset kártérítés szorosan véve az okozott sérülésre vonatkozik, de sajnos halálesetre vonatkozóan is lehet igényelni a kár megtérítését. A károsultnak bizonyítania kell az őt ért balesetet és azt is, hogy vétlen fél volt a szituációban. Orvosi igazolásra is szükség lesz és be kell jelentenie a sértettnek a kárigényét. A precíz ügyvitel biztosítja, hogy a károsult mindent megkapjon az eljárás végén, ami Őt megilleti.

Amennyiben közúti baleset érte és áldozat volt a balesetben, úgy élhet a közlekedési baleset kártérítési jogával. Keressen minket bizalommal és segítünk Önnek abban, hogy sikerrel járjon!