baleseti kártérítés

Baleseti kártérítés gyerekeket ért közlekedési baleset kapcsán

Baleseti kártérítéshez jogi segítséget nyújtunk gyerekeket ért közlekedési balesetek kapcsán is! Keresse bátran teljes körű szolgáltatást nyújtó cégünket!

Az iskolakezdéssel sajnos minden évben megnövekszik a gyerekeket ért közlekedési balesetek száma. Statisztikailag is kimutatható, hogy ősszel sokkal több gyermeket ér közlekedési baleset, ezért nagyon fontos, hogy vagy felnőtt kíséretében menjen a gyermek iskolába, vagy úgy engedjük el, hogy ismeri és betartja a biztonságos közlekedés szabályait. Nagyon sok baleset ugyanis a kicsik figyelmetlenségéből következik be, már pedig ezek megelőzhetőek lennének. Persze ilyen esetben is jár a baleseti kártérítés, de a legfőbb cél mindig a megelőzés.

A sietségben sok gyermek hajlamos tiltott helyen vagy tiltott jelzés ellenére áthaladni az úton, de az is gyakori eset, hogy a gyerekek parkoló jármű takarásából lépnek ki, és az éppen arra közlekedő sofőr nem tudja elkerülni a balesetet. Fontos, hogy a gyermeket csak akkor engedjük egyedül közlekedni, amikor maradéktalanul betartja a KRESZ szabályait. Hívjuk fel a figyelmét a különféle jelzésekre, veszélyekre, magyarázzuk el neki, hogy milyen szituáció, miért lehet veszélyes és milyen következményekkel járhat! 

Ha pedig mégis megtörtént a baj, ne feledjünk kártérítési ügyvédet keresni, aki segít a baleseti kártérítéssel kapcsolatos ügyintézésben! Fontos tudni, hogy kiskorúakat ért baleset esetén a gyermek törvényes képviselője járhat el, intézkedhet. Kárrendezési irodánk teljes körű szolgáltatással áll ügyfelei rendelkezésére, a gyermekek közlekedési balesete kapcsán is. Kártérítési ügyvédeink nagy tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren, és sikerdíjas rendszerben dolgozunk, így semmilyen előzetes költség nem merül fel. 

Amennyiben gyermekét közlekedési baleset érte, vegye fel velünk a kapcsolatot és kérjen díjmentes szakmai konzultációt cégünktől! Számíthat ránk az ügy képviseletében, a baleseti kártérítés teljes körű ügyintézésében. Forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, akár még a mai nap folyamán! 

További cikkek  A kártérítés a közlekedési balesetet szenvedett motorosoknak is jár!