Baleseti kártérítés teljes körű ügyintézése – díjmentes szakmai tanácsadás

Baleset ott és akkor történik velünk, amikor arra a legkevésbé számítunk, és bár szeretnénk ép bőrrel megúszni a legveszélyesebb helyzeteket, ez sajnos nem mindig sikerül. Előfordul, hogy olyan komoly személyi sérüléseket szerzünk, amiknél már élnünk kell a kártérítés lehetőségével.

Ez az összeg hazánkban leginkább két tényezőtől függ: egyrészt a sérülés jellegétől, másrészt a sérülésből fakadó következményektől. Maradandó sérülés vagy fogyatékosság esetén a károsult akár baleseti járadékot vagy járadékszerűen megállapított egyösszegű kártérítést is kaphat. Magyarországon napjainkban mintegy ötvenezren szenvednek sérülést évente közlekedési vagy munkahelyi balesetek miatt, és az esetek nagy részében a sérültek vétlenek vagy részben vétlenek. Számukra a kártérítés több mint lehetőség; a kártérítés igény egyfajta kötelesség akkor, ha sérülésünk miatt kiadásaink keletkeznek. Legyen szó a kezelésekhez tartozó kiadásokról vagy bevételkiesésről, a károkozónak fizetnie kell, és ilyen esetben szükségünk lehet egy tapasztalt segítőtársra.

Ez a tapasztalt segítőtárs az Énügyvédem Kárrendezési Kft., amelyik felelősségteljesen képviseli ügyfeleit. A személyi sérülést szenvedők díjmentesen kérhetik a cégünk segítségét, amely ezt követően teljes körű ügyintézést végez, és úgy képviseli a érdekeket, ahogy azt az ügyfelek a legjobban szeretik: eredményesen.

Sok károsult a sérülést követően nem meri benyújtani kártérítési igényét, azonban az Énügyvédem azért dolgozik, hogy magas szakmai szinten vigye végig a rábízott szakmai ügyeket.

További cikkek  Személyi baleseti kártérítés télen is!