Bevásárlóközpontban történt baleset? Kérjen baleseti kártérítést!

Az emberrel néha történhetnek váratlan és szerencsétlen dolgok. Elindul valaki bevásárolni a vasárnapi ebédhez a kedvenc áruházába, és egy sajnálatos fordulat következtében a kórházban köt ki. Egy balesetnek több oka is lehet, az áldozat vagy valaki más hibájából is bekövetkezhet. Ha a baleset nem a vásárló hibájából történik, akkor az áldozat baleseti kártérítésre jogosult, tehát pénzbeli kártérítést kap.

Jó tudni hogy milyen lehetőségei vannak az embernek, és következetesen élni is kell vele. Az egyáltalán nem mindegy, hogy egy balesetnek milyen hatása van a napi rutinunkra és az egyéb tevékenységekre, a munkaképességre, az életminőségre. Lehet, hogy valaki megússza pár véraláfutással, de ugyanígy lábtörés vagy rosszabb is lehet a következménye a hulló vakolatnak, a hanyagul feltörölt, kiömlött üdítőnek. 

A baleseti kártérítést az üzletnek, áruháznak kell kifizetnie, hiszen az ő területén történt a baleset. Ha bizonyítást nyert, hogy az áruház hibájából történt a személyi sérülés, akkor baleseti  kártérítést köteles kifizetni. Természetesen az áldozatnak nem mindig áll módjában képviselnie az érdekeit, ezért ajánlatos baleseti ügyvédet fogadni és az ő segítségét igénybe venni a baleseti kártérítés elnyeréséhez. Egy ügyvéd minden tudását és tapasztalatát latba veti a siker érdekében, és az ügyfél a megérdemelt összeggel távozhat.

Forduljon hozzánk bizalommal, és vegye igénybe ügyvédi irodánk szolgáltatásait! Az irodában tapasztalt baleseti ügyvédek dolgoznak, akiknek már számos ügyük sikeres végkimenetele zárult az áldozat javára, aki megkapta a baleseti kártérítés összegét. Azok számára is tudunk szakmai segítséget nyújtani baleseti kártérítésben, akiket plázákban, nagyobb bevásárló központokban ért baleset. A honlapunkon található elérhetőségeink bármelyikén kapcsolatba léphet velünk, ha szeretné igénybe venni segítségünket, vagy csak kérdései merültek fel a témával kapcsolatban. Keressen minket bátran!

További cikkek  Tömegközlekedési eszközökön elszenvedett balesetek