Biztonságban az úton

Biztonságban az úton

Legtöbben minden nap megyünk valahová. Buszra, vonatra szállunk, metrózunk vagy autót használunk, egyszóval: közlekedünk. Annyira természetessé vált számunkra ez, hogy sokszor bele sem gondolunk a veszélyeibe, egészen addig, míg nem ér minket is baleset.

Egy balesetnek nyilván van egy erősen személyes oldala: megijedünk, gyorsan megnézzük, megsérültünk-e, családtagjaink, szeretteink megsérültek-e. Sokszor amint túl vagyunk a megrázkódtatáson, tovább is lépünk, pedig a baleseteknek van egy másik oldala, amivel nem számolunk: a jogi.

Mondanak Önnek valamit azok a kifejezések, hogy baleseti kártérítés, kártérítési igény, közlekedési baleseti kártérítés? Ha nem, vagy csak részben, akkor Ön nincs tisztában egy esetleges balesetet érintő jogokkal és lehetőségekkel. Cégünk ebben is segít!

Biztosítási szakjogászaink hosszú évek tapasztalatával állnak rendelkezésére, hogy Ön a lehető legjobb megoldással zárhassa a kellemetlen helyzetet. Bátran lépjen velünk kapcsolatba – éljen a jogaival, éljen a lehetőséggel!

További cikkek  A kártérítés a közlekedési balesetet szenvedett motorosoknak is jár!