Baleseti Kártérítés

Szakszerű igénylés közlekedési baleseti kártérítéshez

Baleset érte, de nincs tisztában a következményekkel? A közlekedési baleseti kártérítés követelésével élhet, ha Ön a vétlen fél.

A közlekedési baleseteket átélni önmagában is komoly traumát jelent, de a balesetet követően még azzal is számolni kell, hogy a biztosítóval is tárgyalni fognak a felek. A kárrendezés menete érthető módon sokak számára nem világos, nem ismert. Ezért vagyunk mi, hogy a vétlen áldozatoknak segítsünk a jogaik érvényesítésében.

Forduljon hozzánk bizalommal, ha közlekedési balesetet szenvedett, a másik fél bizonyíthatóan hibás volt és most igényt tart a kártérítésre! A kárigény benyújtásában, a kártérítés elnyerésében is számíthat ránk, mert az irodánk számos, sikeres ügyet vitt már végig ezen a területen.

A kártérítés igénylése kettő csoportra bontható. Az egyik csoportba tartoznak a vagyoni kárra vonatkozó igénylések, a másik csoportba a személyi sérülés után történő igénylések, ezek az úgynevezett sérelemdíjak. Egy összetört autó, egy elgázolt kerékpár vagyoni kárnak számít, a vétkes félnek, illetve a biztosítójának meg kell térítenie az okozott kárt. A sérelemdíj a baleset áldozatának élethez, egészséghez, testi épségéhez való joga után jár.

A kárrendezéshez számos tényezőt meg kell vizsgálni, a balesetet, annak körülményeit, az okozott kár mértékét és annak pénzbeli kompenzációját is precízen, pártatlanul kell megállapítani. Ebben működik közre az irodánk és minden, illetékes munkatársunk, partnerünk. Kényes dologról van szó, amiben könnyű a rövidebbet húzni, de mi arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk megkapja a maximális összeget, ha közlekedési baleseti kártérítésről van szó.

Ne hagyja, hogy semmibe vegyék vagy Önön próbáljanak nyerészkedni, éljen a jogaival! Követelje az Önt megillető közlekedési baleseti kártérítést! Az irodánk kiterjedt kapcsolatokkal rendelkezik, a területükön kiemelkedő szakemberekkel dolgozik, ennek köszönhetően az ügyfelek sikerrel számolhatnak, ha hozzánk fordulnak kárrendezésért. Tájékozódjon a részletekről az elérhetőségeinken!

További cikkek  Segítünk a halálos baleset kártérítés igénylésében