baleseti kártérítés, Kártérítés

A Budapesten található baleseti és traumatológiai központok

A baleseti kártérítés nem a legelső és legfontosabb; először a balesetet szenvedett személyt kell szakszerűen ellátni!

A Budapesten található baleseti és traumatológiai központok a váratlan balesetek és sérülések esetén nyújtanak kiemelkedő orvosi segítséget. Ezek a központok szakértelemmel és modern technológiával állnak az emberek rendelkezésére, hogy a lehető legjobb ellátást biztosítsák. Ebben a cikkben bemutatjuk a Fiumei úti Baleseti Intézetet, a Szent János Kórházat és a Szent Imre Kórházat.

Fiumei úti Baleseti Intézet

A Fiumei úti Baleseti Intézet Budapest egyik legkiemelkedőbb baleseti és traumatológiai központja. A kórházban az orvosok és szakemberek tapasztalattal rendelkeznek a sérült páciensek kezelésében. Az intézet modern eszközökkel és diagnosztikai technológiával van felszerelve, hogy gyors és pontos diagnózist lehessen felállítani, emellett a szakembercsapat mindig rendelkezésre áll, hogy a betegeknek a lehető legjobb ellátást nyújthassák.

A Fiumei úti Baleseti Intézet elérhetőségei

Központi telefonszám: +36-1-299-7700

Cím: 1081 Budapest, Fiumei út

Szent János Kórház

A Szent János Kórház a traumatológia és ortopédia területén is kiemelkedő szerepet tölt be Budapesten. A kórházban olyan szakemberek dolgoznak, akik magas szintű tudással és tapasztalattal rendelkeznek a csonttörések, sérülések és komolyabb balesetek kezelésében. A modern berendezések és a folyamatosan fejlődő eljárások révén a Szent János Kórház képes a legnehezebb esetekre is megoldást kínálni.

A Szent János Kórház elérhetőségei

Központi telefonszám: +36-1-458-4500

Cím: 1125 Budapest, Diós árok 1-3.

Szent Imre Kórház

A Szent Imre Kórház szintén elismert intézmény Budapesten, amely többek között a baleseti sérülések és a traumatológia területére is szakosodott. Az intézmény professzionális orvosi csapata, fejlett diagnosztikai eszközei és modern sebészeti lehetőségei révén hozzájárul ahhoz, hogy a sérüléseket szenvedett betegek a lehető leghatékonyabb és legkíméletesebb módon kapjanak segítséget.

A Szent Imre Kórház elérhetőségei

Központi telefonszám: +36-1-464-8600

Cím: 1115 Budapest, Tétényi út 12.

További cikkek  A halál ára