Baleseti kártérítés

Baleseti kártérítés közúton, járdán való elesés esetében is járhat!

Baleseti kártérítés, kérjen tanácsot profiktól, minden eszközt biztosítunk ügyfeleink számára jogaik érvényesítéséhez!

A téli időszakban a csúszós, jeges utak, járdák komoly kockázati tényezőknek számítanak, ezért ezekben a hónapokban nagyon fontos a síkosítás mentesítése. Sajnos egyesek nincsenek tisztában a kötelezettségeikkel, mások pedig egyszerűen csak megfeledkeznek az utak rendbetételéről, emiatt pedig bekövetkezhetnek az elcsúszásból fakadó balesetek. Az érintettek közül sokan nem is tudják, hogy ilyen esetekben baleseti kártérítés igénnyel élhetnek.

A közutak csúszásmentesítéséről, takarításáról az önkormányzatoknak kell gondoskodniuk. Budapesten ez a feladat a Fővárosi Közterület-fenntartó Zrt.-re hárul. A házak előtti járdaszakaszok síkosítás mentesítésével, tisztításával pedig az ingatlantulajdonosoknak kell foglalkozniuk. Ha kötelességüknek nem tesznek eleget, nem csupán baleseti kártérítést kockáztathatnak meg, hanem komoly közigazgatási bírsággal is számolhatnak.

Amennyiben Ön érintett elcsúszásból fakadó balesettel kapcsolatban, és segítségre lenne szüksége a kártérítési igény benyújtásához, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

További cikkek  Ne fizesse saját zsebből a baleseti kártérítést, kössön biztosítást a segédmotorra is!