Biztosítási szakjogász

Biztosítási szakjogász helyett kárrendezési iroda!

Biztosítási szakjogász segítségét is élvezheti, ha kárrendezési irodánkra bízza ügyét! Átfogó szakmai támogatás és ügyintézés sikerdíjas rendszerben!

Mindannyian szeretjük abba az illúzióba ringatni magunkat, hogy velünk nem történnek komolyabb balesetek, ám sajnos ez nem így van. Nem kell extrém élethelyzetekbe sodornunk magunkat, a mindennapi élet is hozhat olyan eseményeket, melyek sérüléssel végződnek. Egy egyszerű séta alkalmával is megannyi baleset történet; elcsúszhatunk, ránk eshet valami egy épületből vagy megharaphat egy kutya. Természetesen ez nem jelenti azt, hogy valahányszor utcára lépünk, aggódnunk kellene, de el kell fogadnunk, hogy adódhatnak kellemetlen meglepetések. Jó, ha tudjuk, mit tehetünk abban az esetben, ha vétlenek vagyunk és kártérítési igénnyel szeretnénk élni, ez ugyanis sokkal komplexebb, mint elsőre gondolnánk. Kártérítési ügyekkel kapcsolatban elsősorban biztosítási szakjogász segítségére van szükségünk, mégsem ügyvédi irodához érdemes fordulnunk, sokkal inkább egy kárrendezési irodához. Miért?
A kártérítési ügyek alapvetően a biztosítási ügyvéd szakterületéhez tartoznak, azonban a szakjogászon kívül szükség lehet igazságügyi orvos szakértő vagy éppen igazságügyi mérnök szakértő segítségére is. A kárrendezési iroda egyfajta központnak tekinthető, ami úgy tud teljes körű szolgáltatást nyújtani, hogy mindezekkel a szakemberekkel együttműködve támogat minket. Amellett tehát, hogy megkapjuk egy biztosítási szakjogász segítségét, az ügy jellegének megfelelően egyéb hozzáértők szakmai jártasságát is élvezhetjük. A lehető legmagasabb összeget kapjuk meg kártérítésként és rövid időn belül magunk mögött tudhatjuk az ügyet, ráadásul mindez nem jár számunkra semmilyen extra költséggel, ha jól választunk kárrendezési irodát.

Amennyiben hozzánk fordul segítségért, pontosan erre számíthat! Kárrendezési irodánk partnerei között számtalan szakember szerepel, köztük biztosítási ügyvéd is segíti munkánkat, így az Ön ügyét is. Mivel sikerdíjas rendszerben dolgozunk, munkadíjunkat a megítélt kártérítésből kapjuk, ezért ha ránk bízza az ügyét, a költségek miatt sem kell aggódnia. Biztosítási szakjogász helyett keressen fel minket, és egy komplett szakembergárda támogatását kapja!

További cikkek  A biztosítási kártérítés érvényesítéséről röviden