Lakossági ügyekben is forduljon hozzánk!

Lakossági ügyekben is forduljon hozzánk!

Problémája akadt lakásbiztosításával? Nincs rendben a casco? Személysérülés történt, és nem tudja hova forduljon? Biztosítási-jogi kérdései merültek fel, vagy a biztosítója csak a kifogásokat keresi és az időt húzza? Mi segítünk!

Biztosítási szakjogászaink naprakészek az aktuális jogszabályokkal, napi szinten találkoznak biztosítási problémákkal. Vagyoni, személyi sérüléses és felelősségi károk rendezésében gyorsan és hatékonyan tudnak segíteni lakossági ügyek esetében is. Ezekbe esetlegesen beletartozhatnak a közúti, munkahelyi balesetek és az orvosi műhibák is.

Sok esetben elég lehet peren kívüli eljárás, így időt spórolhat meg, mégis eléri célját, hozzájuthat a kártérítéshez. Ebben az esetben elegendő egy biztosítási szakjogász, aki írásba foglalja a megegyezést, és ezzel még a bíróság intézménye is elkerülhető.

Személyes jogi ügyeiben válasszon tőlünk biztosítási ügyvédet, hogy ne érje csalódás! Amennyiben nem biztos abban, hogy mire is lenne szüksége, kérje díjmentes szakmai konzultációnkat!

További cikkek  Ne bízza a véletlenre: kérje ki egy biztosítási szakjogász véleményét!