személyi sérülés

Személyi sérülés történt? Követeljen kártérítést!

Ha a személyi sérülés más hibájából történt, akkor Önnek jár a kártérítés! A balesetek bárhol lecsaphatnak Önre, de érdemes tisztában lenni azzal, hogy nem minden esetben az áldozat a hibás. A baleset, személyi sérülés okozója sokszor egy másik személy, aki gondatlanságból vagy szándékosan idézte elő a baleset létrejöttének körülményeit.

Elcsúszott a jeges úton, megharapta a szomszéd kutyája, eltalálta egy épületről lehulló vakolat darab, esetleg a munkahelyén érte fizikai sérülés? Érdemes bevonnia egy ügyvédet is az ügybe és a szakember segítségével érvényesíteni a jogait! Abban esetben ugyanis, ha bizonyíthatóan nem Ön a hibás a személyi sérülés bekövetkeztében, akkor kártérítés illeti meg. Kellő tapasztalat, jogi ismeretek, tájékozottság nélkül ezt nem lehet megszerezni.

Forduljon bizalommal kártérítési irodánkhoz és engedje, hogy segítsünk! Ne hagyja annyiban, harcoljon az igazáért és az Önt jogosan megillető kártérítésért! A weboldalunkon megtalálja elérhetőségeinket, várjuk megkeresését!

További cikkek  A baleseti kártérítés menetéről bővebben