baleseti kártérítés

Baleseti kártérítési ügyintézés: miért bízza ránk?

Közlekedési balesetek sajnos még a legnagyobb óvatosság mellett is előfordulnak. Ezek a legtöbbször személyi sérüléssel nem járó, kisebb koccanások, azonban mindenképp értesíteni kell a biztosítót, ami kifizeti a keletkezett kárt. Sajnos sokan elkövetik azt a hibát, hogy nem kérnek profi segítséget a baleseti kártérítési igény benyújtásához, pedig így akár jelentős összegtől is eleshetnek.

Természetes, hogyha kára keletkezik, akkor Ön minél nagyobb összegű baleseti kártérítést szeretne kapni, azonban a biztosító érdekei ezzel ellentétesek és ők arra törekednek, hogy a lehető legkisebb legyen a kiadásuk. A baleset minden egyes pillanatát ki fogják vizsgálni, átnézik az összes ezzel kapcsolatos iratot, dokumentumot és szakértővel is megvizsgáltatják a járművet. Az ő céljuk, hogy a baleseti kártérítés összegét minimálisra csökkentsék, ráadásul sokkal nagyobb gyakorlatuk van a kárrendezési ügyek kapcsán, mint Önnek. Ráadásul gyakran előfordul az is, hogy a károsultak nem is tudják, hogy pontosan mi mindenért járna még baleseti kártérítés, így megint csak pénzt veszítenek. Ha egy tapasztalt, ezzel foglalkozó ügyvéd segítségét kéri, mindezt kiküszöbölheti! 

Egy véletlenül rosszul kitöltött papír is jelentősen lecsökkentheti a baleseti kártérítés összegét. Cégünknek ez a szakterülete, ezért az Ön képviseletében mindent megteszünk a maximális kártérítésért. Nagy tapasztalattal rendelkezünk ezen a téren, szakértelmünket a számtalan elégedett ügyfelünk is bizonyítja. Ha minket bíz meg a képviseletével a baleseti kártérítés kapcsán, akkor nem kell aggódnia magas ügyvédi díjak miatt sem, hiszen sikerdíjas rendszerben dolgozunk. Mi vállaljuk a teljes kártérítési folyamat lebonyolítását, az Ön érdekeit képviselve. 

Baleset érte? Nem szeretne a biztosítóval hadakozni? Forduljon hozzánk bizalommal, ránk számíthat a baleseti kártérítéssel kapcsolatos ügyintézésben! Ha kérdése van a szolgáltatásról, keresse bátran munkatársainkat a megadott elérhetőségeinken, ők készséggel tájékoztatják majd a részletekről! 

További cikkek  Baleseti statisztikák 2012-re