munkahelyi baleseti kártérítés

Sikerdíjas rendszer a munkahelyi baleseti kártérítéseknél is!

A munkahelyi baleseti kártérítés ügyvédi költségét akkor is meg kell fizetni, ha az ügy sikertelenül zárul – kivéve a sikerdíjas rendszerben!

Mindennek van valamennyi költsége, így természetesen a munkahelyi baleseti kártérítéssel kapcsolatos ügyeknek is. A költségnek pedig az a természete, hogy előbb vagy utóbb meg kell fizetni, ellenkező esetben ugyanis különféle problémák adódhatnak. Az ügyvédi munka ráadásul akár nagyon magas összegeket is felemészthet, és, ha épp egy kártérítési ügyről van szó, komoly gondokat okozhat az ügyfélnek, ha sikertelenül zárul, és még a költségek is terhelik őt.

Ennek a problémának azonban van egy ellenszere: a sikerdíjas rendszer! A lényege, hogy a munkahelyi baleseti kártérítés ügyvédi költségét csak abban az esetben kell megfizetni, ha az ügy sikerrel zárul, és a kártérítés összegét az ügyfél megkapja. Ennek két előnye van: egyrészt az ügyfélnek nem kell attól tartania, hogy a kártérítés összegének elvesztése mellett még egy nagyobb összegű tartozással is megterhelik, másrészt a kártérítési ügyekkel foglalkozó szakembert is ösztönzi a hatékony munkára.

Kártérítési szakjogászok segítségét abban az esetben érdemes igénybe venni, ha a munkahelyi baleset a munkáltató mulasztása miatt következik be, ám a kártérítési összeg nem kerül kifizetésre. Ha Önnel is ez esett meg, forduljon bizalommal kárrendezési irodánkhoz! Tapasztalt kártérítési szakembereink, igazságügyi és orvosi szakértőink és ügyvédek sikerre viszik az ügyét, és csak abban az esetben kell rendeznie a költségeket, ha megkapta a munkahelyi baleseti kártérítés összegét.

A sikerdíjas rendszernek köszönhetően nem kell aggódnia, hiszen a munkahelyi baleseti kártérítés ügyvédi költsége az ügy végkimenetelétől függ, így Ön mindenképp jól jár! Ha felkeltettük az érdeklődését, és bővebb információra lenne szüksége a munkahelyi baleseti kártérítéssel és sikerdíjas rendszerünkkel kapcsolatban, illetve, ha szeretne megbízást adni kárrendezési irodánknak, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

További cikkek  Halálos baleset kártérítése: forduljon hozzánk, segítünk!