Ne bízza a véletlenre: kérje ki egy biztosítási szakjogász véleményét!

Ne bízza a véletlenre: kérje ki egy biztosítási szakjogász véleményét!

Kívülállóként gyakran tekintünk úgy az ügyvédekre, mint a mindent tudó bölcsekre, akik bármikor vissza tudják mondani nekünk bármelyik jogszabályt, függetlenül a témától vagy szakterülettől.

A valóság azonban az, hogy rengeteg szakjogász létezik, és ezek az emberek főként a saját, szűkebb területeiknek a mesterei. Sok ügyvéd például családjoggal foglalkozik, és válóperekre való felkészüléssel tölti a napjait, más a büntetőjog terén tevékenykedik. És létezik a biztosítási szakjogász is, hozzá kell fordulnia, amennyiben sajnálatos baleset érte, vagy biztosítások felől érdeklődne.

Az, hogy milyen esetekben jár baleseti kártérítés, korántsem egyértelmű, minden helyzet más és más, így mindenképpen olyan szakemberre van szükség, aki akár napról-napra követi a témával kapcsolatos jogszabályok változását és az éppen aktuális biztosítások fajtáit, mértékeit. Egy biztosítási szakjogász pontosan tisztában van azzal is, hogy mikor érdemes belevágni kártérítési perbe és mikor nem, ezzel rengeteg aggodalomtól és felesleges pénzköltéstől megszabadítva Önt.

Ha megbízható, és garantáltan naprakész biztosítási szakjogász segítségét kérné, bátran vegye fel a kapcsolatot irodánkkal!

További cikkek  Kártérítési ügyvéd szerepe