közúti baleset

Kerékpáros közlekedési balesetekkel kapcsolatban is állunk az ügyfelek rendelkezésére!

Az elmúlt időszakban jelentős mértékben megnőtt a kerékpáros forgalom, különösen a fővárosban. Ahogy az autósok, gyalogosok, úgy sajnos a biciklisek is ki vannak téve veszélyeknek, amik akár közúti balesethez vezethetnek. Ha ez esetben a kerékpáros sérül, jogosult a baleseti kártérítés igénylésére. Mivel egyeseknek nincs túl sok tapasztalatuk az ügyintézés folyamatában, mindenképp szakember segítségére lenne szükségük. Amennyiben Ön is érintett kerékpárosként közlekedési balesetben, bátran fordulhat hozzánk!

baleseti kártérítések igénylésével kapcsolatban biciklisek is megkereshetnek bennünket, így pedig sokkal gördülékenyebb és egyszerűbb lehet az ügyintézés menete. Szakembereink kellően jártasak a különböző jogszabályok terén, számukra a legkényesebb esetek sem jelenthetnek kihívást. Legfőbb céljuk, hogy a sérülteknek segítsenek mihamarabb hozzájutni  az őket megillető kártérítéshez.

Válassza az egyszerűbb utat, és vegye igénybe szolgáltatásunkat! Bővebb információkért keressen fel bennünket bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

További cikkek  Biztosítási ügyvéd segítségére van szüksége? Keressen minket!