Strandokon elszenvedett balesetek kártérítésének rendezése megbízható szakemberek segítségével

Nyáron jellemzően megnő a balesetek, sérülések száma. Ezek jórészt felelőtlenségből bekövetkező balesetek, amik elkerülhetőek lennének egy kis odafigyeléssel. A hőségben mindenki szívesen tartózkodik vízparton, sokan választják a strandokat is. Habár a strandokon ellenőrzött körülmények között lehet hódolni a fürdés, úszás élvezetének, itt is könnyen történhetnek balesetek. Ha Ön is így járt, tudnia kell róla, hogy baleseti kártérítésre is igényt tarthat!

A baleseti kártérítés nemcsak azoknak jár, akik a munkáltató hibájából munkahelyi balesetet szenvednek el vagy valaki más felelőtlenségéből közlekedési balesetben sérülnek meg. Ha egy szolgáltató nem gondoskodik a megfelelő szabályok betartásáról, hanyag módon üzemelteti a cégét, akkor jogosan követelnek tőle baleseti kártérítést.

Egy strandon vannak bizonyos szabályok, amiket a vendégeknek be kell tartani a saját biztonságuk érdekében. Ezen túl, a strand üzemeltetőinek is biztosítania kell, hogy a látogatók ne szenvedhessenek feleslegesen balesetet.

A csúszós kő, amit nem takarítanak, a medence pereme, lépcsője, amit nem tartanak karban, a csúszdák, amiket nem szervizelnek rendszeresen, mind ilyen potenciális baleseti források. Egy strandon elszenvedett balesetet követően meg kell vizsgálni, hogy az áldozat jogosult-e a baleseti kártérítésre. Ha valamilyen módon hibázott vagy mulasztást követett el a szolgáltató, akkor a biztosítójának vagy neki kötelessége kompenzálni a vendéget.

Forduljon bizalommal ügyvédi irodánkhoz, ha strandon érte baleset, és mi mindent elkövetünk annak érdekében, hogy megkapja azt a kompenzációt, baleseti kártérítést, ami jár Önnek! A kárigény benyújtását bízza képzett és tapasztalt szakembereinkre! Személyes konzultációhoz lépjen kapcsolatba velünk a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és egyeztessen kollégáinkkal időpontot! Ne hagyja annyiban a dolgot, éljen a jogaival, és ne mondjon le az Önnek járó baleseti kártérítésről!

További cikkek  Veszélyes lehet az őzek párzása az autósokra